Workshopok

SketchUp 3D belső tér tervezés, modellezés, nyomtatás

A SketchUp széles körben alkalmazható a formatervezés, a bútortervezés, az építészet és a belsőépítészet, de akár a gépészet és a filmipar területén is. Az egyszerű kezelőfelület és a hasznos kiegészítő programoknak köszönhetően igazán hatékony eszköz bármely kreatív ember számára. A workshopon bemutatjuk neked a SketchUp széleskörű eszköztárát, és azon keresztül a tervezést a tárgyi léptéktől az építészeti modellezésig, az egyszerű tömegvázlatoktól a kidolgozott 3D modellig.

A workshopról bővebben itt olvashatsz.


Fess szabadon! 2 napos plein air festészeti workshop a Kámoni Arborétumban

A parkok, ligetek városában élünk, ahol nem kell kilométereket utazni egy szabadban festett kép elkészítéséhez. S lehet-e a nyári melegben erre kellemesebb helyszín, mint egy arborétum, ahol az árnyat adó fák között egyszerre élhetjük át a természet és a színek nyújtotta harmóniát. Fedezzük fel a pasztell festés örömét! Lépjünk be a kréták kalandos világába!

A workshopról bővebben itt olvashatsz.


Tervezz magadnak! 2 napos divattervező workshop a Kámoni Arborétumban

Érdekel a divat világa és szívesen terveznéd meg saját ruhádat? Éldd át az alkotás élményét! Gyönyörű környezetben várunk, ahol betekintést nyújtunk a tervezés folyamataiba és ahol kibontakoztathatod tehetséged. Tölts velünk egy jó hangulatú, kreatív hétvégét!

A workshopról bővebben itt olvashatsz.


További információ:

Artopolis Művészeti Iskola, 9700, Szombathely, Géfin Gy. u. 24.

+36 70 677 1784

facebook.com/artopolishu