Workshopok

SketchUp 3D belső tér tervezés, modellezés, nyomtatás

A SketchUp széles körben alkalmazható a formatervezés, a bútortervezés, az építészet és a belsőépítészet, de akár a gépészet és a filmipar területén is. Az egyszerű kezelőfelület és a hasznos kiegészítő programoknak köszönhetően igazán hatékony eszköz bármely kreatív ember számára. A workshopon bemutatjuk neked a SketchUp széleskörű eszköztárát, és azon keresztül a tervezést a tárgyi léptéktől az építészeti modellezésig, az egyszerű tömegvázlatoktól a kidolgozott 3D modellig.

A workshopról bővebben itt olvashatsz.


Online marketing alapozó workshop

Ajánljuk olyan kisvállalkozóknak, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy marketing ügynökségeket bízzanak meg márkaépítő kampányokkal, és szeretnék rendszerben látni, hogy a különböző social media platformoktól mire számíthatnak, mire tudják jól használni azokat, a kkv-knál dolgozó marketingeseknek, valamint a közösségi média iránt érdeklődő fiataloknak, pályakezdő marketing szakembereknek.

A workshopról bővebben itt olvashatsz.


Fess szabadon! 2 napos plein air festészeti workshop a Kámoni Arborétumban

A parkok, ligetek városában élünk, ahol nem kell kilométereket utazni egy szabadban festett kép elkészítéséhez. S lehet-e a nyári melegben erre kellemesebb helyszín, mint egy arborétum, ahol az árnyat adó fák között egyszerre élhetjük át a természet és a színek nyújtotta harmóniát. Fedezzük fel a pasztell festés örömét! Lépjünk be a kréták kalandos világába!

A workshopról bővebben itt olvashatsz.


BEVEZETÉS A DIVAT VILÁGÁBA – DIVAT- ÉS STÍLUSTERVEZŐ WORKSHOPOK

A három hetes workshop-sorozat alatt betekintést nyújtunk az öltözéktervezés minden területére, kezdve a kutatástól egészen a kész ruhatervekig. Megismertetünk az aktuális szín-, forma- és alapanyag trendekkel. Segítséget adunk az inspirációgyűjtésben, majd a tervezés folyamataiban, amivel papírra vetheted egyedi ruha ötleteidet. Legyen szó hétköznapi viseletről, menyasszonyi ruháról, de akár egy egész kollekcióról. Komplex tervezési folyamatban vehetsz részt, színtanulmányok, formatan és stílusismeretek segítségével.  Légy saját ruhád tervezője egy általad alkotott koncepcióval!

A workshopról bővebben itt olvashatsz.


További információ:

Artopolis Művészeti Iskola, Szombathely, Dózsa Gy. u. 11.

+36 70 677 1785

hello@artopolis.hu

facebook.com/artopolishu