Workshopok

workshopjainkat A KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY MIATTI VÉSZHELYZET IDEJE ALATT DIGITÁLIS FELÜLETEN, TÁVOKTATÁSSAL tartjuk!

illustrator KEZDŐ ÉS HALADÓ WORKSHOPOK

Az Adobe Illustrator vektorgrafikus alkalmazásai a kiadványszerkesztők és designerek kedvelt eszköze. Segítségével logó, ikonok, emblémák, vázlatok, betűk, összetett grafikák és illusztrációk készíthetők nyomtatott, webes és mobiltartalmakhoz, videóanimáció alapokhoz egyaránt.

A workshopról bővebben itt olvashatsz.


PHOTOSHOP KEZDŐ ÉS HALADÓ WORKSHOPOK

Az Adobe Photoshop a legismertebb pixeltérképes grafikai program, a digitális képszerkesztés, képfeldolgozás és retusálás nélkülözhetetlen eszköze, amely megingathatatlan népszerűségnek örvend a grafikusok, kiadványszerkesztők, webdizájnerek és fotósok körében. A workshopon megismertetünk az Adobe Photoshop eszköztárával, megmutatjuk a képszerkesztés alapjait és egyéb trükköket, megtanítjuk a nyomdai előkészítést és a webre optimalizálást.

A workshopról bővebben itt olvashatsz.


SketchUp 3D belső tér tervezés, modellezés, nyomtatás

A SketchUp széles körben alkalmazható a formatervezés, a bútortervezés, az építészet és a belsőépítészet, de akár a gépészet és a filmipar területén is. Az egyszerű kezelőfelület és a hasznos kiegészítő programoknak köszönhetően igazán hatékony eszköz bármely kreatív ember számára. A workshopon bemutatjuk neked a SketchUp széleskörű eszköztárát, és azon keresztül a tervezést a tárgyi léptéktől az építészeti modellezésig, az egyszerű tömegvázlatoktól a kidolgozott 3D modellig.

A workshopról bővebben itt olvashatsz.


Online marketing alapozó workshop

Ajánljuk olyan kisvállalkozóknak, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy marketing ügynökségeket bízzanak meg márkaépítő kampányokkal, és szeretnék rendszerben látni, hogy a különböző social media platformoktól mire számíthatnak, mire tudják jól használni azokat, a kkv-knál dolgozó marketingeseknek, valamint a közösségi média iránt érdeklődő fiataloknak, pályakezdő marketing szakembereknek.

A workshopról bővebben itt olvashatsz.


Fess szabadon! 2 napos plein air festészeti workshop a Kámoni Arborétumban

A parkok, ligetek városában élünk, ahol nem kell kilométereket utazni egy szabadban festett kép elkészítéséhez. S lehet-e a nyári melegben erre kellemesebb helyszín, mint egy arborétum, ahol az árnyat adó fák között egyszerre élhetjük át a természet és a színek nyújtotta harmóniát. Fedezzük fel a pasztell festés örömét! Lépjünk be a kréták kalandos világába!

A workshopról bővebben itt olvashatsz.


BEVEZETÉS A DIVAT VILÁGÁBA – DIVAT- ÉS STÍLUSTERVEZŐ WORKSHOPOK

A három hetes workshop-sorozat alatt betekintést nyújtunk az öltözéktervezés minden területére, kezdve a kutatástól egészen a kész ruhatervekig. Megismertetünk az aktuális szín-, forma- és alapanyag trendekkel. Segítséget adunk az inspirációgyűjtésben, majd a tervezés folyamataiban, amivel papírra vetheted egyedi ruha ötleteidet. Legyen szó hétköznapi viseletről, menyasszonyi ruháról, de akár egy egész kollekcióról. Komplex tervezési folyamatban vehetsz részt, színtanulmányok, formatan és stílusismeretek segítségével.  Légy saját ruhád tervezője egy általad alkotott koncepcióval!

A workshopról bővebben itt olvashatsz.


Tervezz magadnak! 2 napos divattervező workshop a Kámoni Arborétumban

Érdekel a divat világa és szívesen terveznéd meg saját ruhádat? Éldd át az alkotás élményét! Gyönyörű környezetben várunk, ahol betekintést nyújtunk a tervezés folyamataiba és ahol kibontakoztathatod tehetséged. Tölts velünk egy jó hangulatú, kreatív hétvégét!

A workshopról bővebben itt olvashatsz.


Tanulj könnyedén, máshogy, mint eddig!

Úgy érzed, hogy nehezen megy a tanulás? Nehezen megy a koncentráció? Tudod a tananyagot, ám ha arra kerül a sor, elfelejtesz mindent? Van egy jó hírünk, van megoldás! Szánj rá egy napot, és megváltoztatjuk a tanuláshoz való hozzáállásod. Energikusan, lendületesen és stresszmentesen tudod magadból a maximumot kihozni. Ez egy biztonságos és egyedülállóan kihagyhatatlan lehetőség.

A workshopról bővebben itt olvashatsz.


További információ:

Artopolis Művészeti Iskola, Szombathely, Dózsa Gy. u. 11.

+36 70 677 1785

hello@artopolis.hu

facebook.com/artopolishu